dilluns, 1 d’octubre del 2012

Carnet AMPA-Comerç


 Les famílies d’algunes escoles de la ciutat obtenen descomptes a certes botigues del seu entorn presentant el carnet de soci d’AMPA. Des de la Federació voldríem unificar aquesta proposta i oferir un únic carnet d’AMPAs de Santa Coloma de Gramenet per tal de normalitzar i ampliar el nombre de comerços que puguin aplicar aquests descomptes.

 L’objectiu, a banda de reduir les despeses de les famílies, i reactivar l’activitat econòmica i comercial de la ciutat, és el d’establir activitats per afavorir i conscienciar dels avantatges del comerç de proximitat, reforçant els missatges de sostenibilitat que des d’algunes escoles i/o tallers d’extraescolars es treballen durant el curs. Pensem que hem d’educar els nostres fills i filles en el consum responsable i, per tant, també en la reducció d’emissions de CO2 a l’atmosfera. Una bona manera és impulsar des de l’àmbit de l’educació que les compres es facin a la pròpia ciutat, sense utilitzar el cotxe, i fent servir bosses reutilitzables, cistells o carrets de la compra.

 
Si bé el carnet està reservat a les famílies sòcies de les AMPAs que constitueixen la Federació (AMPA Rosselló Pòrcel, AMPA Salvat Papasseit, AMPA Les Palmeres, AMPA Mercè Rodoreda, AMPA Fray Luis de León, AMPA Riera Alta, AMPA Primavera i AMPA Serra de Marina), aproximadament unes 2000 famílies (dades del curs escolar 2011-2012), les activitats de sensibilització sobre la importància del comerç de proximitat, i de consum responsable es vol fer extensives a la resta de famílies.

En aquest sentit, estem mantenint des del juliol reunions amb diferents departaments de l'Ajuntament de la nostra ciutat i associacions de comerciants per portar endavant aquest projecte.

La propera reunió serà el 2 d'octubre. Us mantindrem informats/des!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada